Met de 626 voegt HTC een nieuwe Android smartphone aan haar Desire lijn toe. De Desire lijn staat traditioneel voor smartphones in het middensegment die de nodige premium features met zich meedragen.

Design is belangrijk voor deze nieuwe generatie Desire toestellen. HTC onderstreept dan ook dat het met expressieve kleuren in een dual-tone design komt. In Nederland lijken deze expressieve kleuren zich echter te beperken tot donkerblauw en donkergrijs.

De HTC Desire 626 draait op Android 5.1 in combinatie met HTC Sense 7 en is daarmee voor wat betreft Android en de UI helemaal up to date. De chipset bestaat uit een 64-bit quad-core 1.2GHz processor met 2GB aan werkgeheugen en 4G ondersteuning.

Het display is een 5 inch Super LCD 2 model met een nog onbekende HD resolutie. Voor fotografie krijg je 13 megapixel achter en 5 megapixel voor. De camera achter bevat een LED flash. De camera is in staat om op Full HD te filmen en je krijgt standaard 16GB aan opslagruimte. Dit is te vergroten met behulp van MicroSD kaarten.

Beschikbaarheid

De HTC Desire 626 ligt 1 september in de winkel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.