De Focus Drone maakt aerial selfies schieten goedkoop

Voor iedereen die de beperkingen van de selfie stick zat is, introduceert Spectron de Focus Drone. Een goedkope drone met fysieke afstandsbediening en HD camera.De Focus Drone werkt met een fysieke afstandsbediening. Dit heeft als groot voordeel dat je de drone op de tast kunt besturen. Door gebruik te maken van 2,4GHz is het bereik een stuk groter dan dat van Bluetooth. Spectron legt zelf de grens bij 30 meter.

Spectron claimt dat je op een volle accu 30 minuten kunt filmen of 6.500 foto’s kunt schieten. De foto’s hebben een resolutie van 1280 x 960 pixels. Filmen doet de drone op 720p bij 30 frames per seconde. Daarmee is de filmkwaliteit vermoedelijk gelijk aan dat van de AR.Drone 2.

Net als de drones van Parrot kan de Focus Drone stunts uitvoeren zoals een perfecte looping. Een bumper moet bovendien de rotorbladen beveiligen.

Beschikbaarheid

De Focus Drone ligt nu in de winkel voor €49,95.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.