GadgetGear.nl

De Focus Drone maakt aerial selfies schieten goedkoop

Voor iedereen die de beperkingen van de selfie stick zat is, introduceert Spectron de Focus Drone. Een goedkope drone met fysieke afstandsbediening en HD camera.De Focus Drone werkt met een fysieke afstandsbediening. Dit heeft als groot voordeel dat je de drone op de tast kunt besturen. Door gebruik te maken van 2,4GHz is het bereik een stuk groter dan dat van Bluetooth. Spectron legt zelf de grens bij 30 meter.

Spectron claimt dat je op een volle accu 30 minuten kunt filmen of 6.500 foto’s kunt schieten. De foto’s hebben een resolutie van 1280 x 960 pixels. Filmen doet de drone op 720p bij 30 frames per seconde. Daarmee is de filmkwaliteit vermoedelijk gelijk aan dat van de AR.Drone 2.

Net als de drones van Parrot kan de Focus Drone stunts uitvoeren zoals een perfecte looping. Een bumper moet bovendien de rotorbladen beveiligen.

Beschikbaarheid

De Focus Drone ligt nu in de winkel voor €49,95.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten