Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Zidoo maakt picture-in-picture mogelijk op haar Android media player

Zidoo lijkt nog niet klaar te zijn met innoveren op haar X9 Android mediaplayer. Met de nieuwste firmware update is dit één van de eerste mediaplayers die picture-in-picture (PIP) mogelijkheden biedt.

De Zidoo X9 was al één van de weinige Android mediaplayers die je ook als PVR kon inzetten. Dit door slim gebruik te maken van een HDMI ingang. Zo kunnen gamers bijvoorbeeld hun gaming prestaties via de Zidoo X9 opnemen.

Wanneer je bijvoorbeeld een Ziggo mediabox aan die ingang hebt hangen, kun je nu via picture-in-picture het beeld van de mediabox weergeven terwijl je op de mediabox andere dingen doet. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je Netflix aan het kijken bent, maar dit wilt pauzeren op het moment dat een film of serie op TV start.

Naast de Picture-in-Picture mogelijkheden, bevat de nieuwste firmware de nodige bugfixes. Alle info is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.