GadgetGear.nl
Zidoo X10 Display

Eerste beelden Zidoo X10, een bijzondere Android mediaplayer

Wil je in de wereld van de Android mediaplayers opvallen, moet je iets bijzonders maken. Bij het Chinese Zidoo zijn ze hier al jaren erg goed in, maar met de X10 hebben ze echt alles uit de kast getrokken. Zo zit er onder anderen een 3,5″ harddrive lade in.

Inderdaad. Zidoo is de eerste na Samsung en Qnap die groots inzet op Android mediaplayers met harddrives erin. En iets zegt me dat Zidoo met de X10 de eerste zal zijn die het wel goed doet.

Zidoo X10 Aansluitingen

Hoe dan ook, het design van de Zidoo X10 is buitengewoon bijzonder. Zidoo kiest opnieuw voor een metalen behuizing. Dit heeft als voordeel dat de behuizing meewerkt aan een betere geleiding van de warmte. De behuizing is rondom geborsteld. Ook heeft Zidoo afscheid genomen van het relatief simpele LCD display dat we van de X9 en de X9 pro kenden. Het display op deze Zidoo X10 ziet er duidelijk beter uit. Bovendien lijkt er een mooie lade te zijn ontworpen voor de harddrive. Die is dus gemakkelijk te wisselen. Handig ook omdat er een HDMI ingang op de Zidoo X10 zit. Hierdoor kun je beelden van bijvoorbeeld jouw gameconsole opnemen.

Zidoo X10 Harddrive Lade

De Zidoo X10 is na de X9 Pro de tweede Android Mediaplayer van het bedrijf dat zal draaien op de Realtek RTD1295 chipset. Dit levert onder anderen ondersteuning voor 2 USB 2.0 en één USB 3.0 poorten op. De Mali T820 MP3 GPU van de chipset is bovendien fijn voor iedereen die graag games op een Android Mediaplayer speelt en er is ondersteuning voor H.265 4K beelden.

Beschikbaarheid

Wanneer de Zidoo X10 op de markt komt is nog onbekend evenals wat de mediaplayer gaat kosten.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten