Zidoo introduceert haar X7 Android Mediaplayer

Net onder de Zidoo X9 Pro, zal Zidoo haar nieuwe Zidoo X7 positioneren. De nieuwe Android Mediaplayer zit in een goedkopere behuizing, maar neemt veel interessante features van de X9 Pro met zich mee.

Het is vooral de behuizing die een stuk goedkoper is om te produceren. Plastic in plaats van metaal, maar wel ABS. Plastic dat dus tegen een stootje kan en bekend staat om haar mooie afwerking.

Onder de motorkap van deze Android 7.1 mediaplayer ligt de RockChip 3328 chipset. Een quad-core chipset waarvan de vier kernen op maximaal 1.5GHz draaien. Er ligt 2GB aan DDR5 werkgeheugen in en de Mali-450MP2 GPU is prima om ook mee te gamen. Je krijgt 8GB aan opslagruimte.

De mediaplayer kan tot 4K beelden weergeven op jouw TV en met vrijwel alle bestaande audio codecs overweg. Er zit één USB 3.0 aansluiting op en je krijgt 2 USB 2.0 aansluitingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram