Enige tijd geleden schreven we al over Kien. Kien is een modulair audiosysteem van Nederlandse bodem, maar met haar roots bij Bang & Olufsen. Dat het idee van de Nederlanders slim is blijkt wel aan het succes van de IndieGoGo campagne.

Tegen de sluitingsdatum van de campagne heeft het Kien audiosysteem 195% van de benodigde investeringen binnen weten te halen. Het doel van de campagne was om $50.000 op te halen. De campagne in nu verlengd in de hoop de $100.000 voorbij te gaan. Een bedrag dat ze zeer waarschijnlijk snel zullen bereiken gezien ze al over de $97.000 heen zijn.

Het Kien audiosysteem is slim omdat je zelf kunt kiezen hoeveel speakers en woofers je gebruikt. Deze zijn aan elkaar te koppelen om zo een multiroom audiosysteem op te bouwen dat qua geluid bij jouw wensen past. Daarnaast kan het systeem volgen waar jij bent en zo de muziek met je mee laten bewegen wanneer je door jouw huis loopt.

Beschikbaarheid

Kien is exclusief verkrijgbaar via IndieGoG0.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.