TomTom lanceert gratis TomTom Go Android app

Het Amsterdamse TomTom is een nieuw charmeoffensief naar de mobiele gebruiker gestart. Met een nieuwe TomTom Go app is het voortaan mogelijk om gratis gebruik te maken van de kaarten en traffic diensten van TomTom.

Natuurlijk zit er wel een addertje onder het gras. TomTom heeft namelijk wel een limiet voor het gebruik ingesteld. Zo kun je iedere maand maar 75 kilometers met de app maken. Voldoende voor die incidentele rit in het onbekende, maar te weinig voor iedereen die echt afhankelijk is van goede navigatie. Niet vreemd natuurlijk, want ergens moet geld verdient worden.

Wil je toch onbeperkt gebruik gaan maken van TomTom Go op Android, dan is het mogelijk om het gebruik voor €19,99 per jaar of €44,99 per drie jaar af te kopen. Je hebt niet alleen toegang tot TomTom kaarten voor Nederland, maar voor 111 landen wereldwijd. Bovendien zijn de kaarten offline beschikbaar om zo datakosten te beperken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment on “TomTom lanceert gratis TomTom Go Android app”

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram