TomTom maakt haar iPhone navigatie app gratis

TomTom heeft vandaag de TomTom Go Mobile app voor de iPhone gratis gemaakt. Nouja, gratis met een sterretje natuurlijk. Je mag met de app 75 kilometer per maand gratis navigeren. Perfect voor incidentele gebruikers dus.

Gebruikers die niet genoeg hebben aan de beschikbare 75 kilometers in de app, kunnen via een in-app aankoop de app upgraden. Binnen de gratis of betaalde kilometers krijgen gebruikers de volle TomTom ervaring inclusief live services zoals filemeldingen. Daarnaast zijn alle kaarten van de 150 landen toegankelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram