Hij ziet eruit als een zonnebril en biedt geen enorm schermoppervlak om naar te kijken. Toch is de Cinemizer van Zeiss een interessante VR bril voor iedereen die geen koelkast voor zijn ogen wenst te hangen.

De twee displays in de Zeiss Cinemizer bieden de ervaring dat je naar een 40 inch display zit te staren. De resolutie van 870×500 is natuurlijk ver weg van Full HD, maar de bril is wel ultraslank. Daarnaast heeft Zeiss ook aan brildragers gedacht. Met de lenzen in de Cinemizer is ieder oof instelbaar van -2 naar +5.

Input verloopt gewoon via HDMI met NVIDIA’s 3DTV Play technologie om inkomende beelden in 3D om te zetten. Door een eigen stroomvoorziening is de Zeiss Cinemizer ook onderweg te gebruiken. Handig wanneer je hem bijvoorbeeld gebruikt bij het vliegen met een drone.

Beschikbaarheid

Hoewel de Zeiss Cinemizer niet top-spec is, is het wel één van de duurdere VR brillen. Het brilletje schuift voor €899 over de toonbank.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.