Naast de Toon is ook de Thermosmart een slimme thermostaat van Nederlandse bodem en deze kleine thermostaat heeft nu een voorsprong op het grote Toon weten te verkrijgen. Met de toevoeging van IFTTT ondersteuning praat de Thermosmart nu met wel heel veel andere smart home producten.

Zo maakt het Thermosmart IFTTT kanaal het nu mogelijk om een Myfox alarmsysteem zo in te stellen dat hij de thermostaat omlaag zet wanneer je het alarm activeert. Of juist de temperatuur opstookt wanneer je weer thuis bent. Is er een probleem met de CV, kan de Thermosmart gebruik maken van de Hue verlichting om je hierop te attenderen. Geeft jouw Netatmo weerstation aan dat het buiten wel erg warm begint te worden, kan ook die gewoon de thermostaat uitschakelen. Of juist inschakelen bij onverwachte vrieskou om leidingen te beschermen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.