Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Thermosmart voegt IFTTT ondersteuning aan haar slimme thermostaat toe

Naast de Toon is ook de Thermosmart een slimme thermostaat van Nederlandse bodem en deze kleine thermostaat heeft nu een voorsprong op het grote Toon weten te verkrijgen. Met de toevoeging van IFTTT ondersteuning praat de Thermosmart nu met wel heel veel andere smart home producten.

Zo maakt het Thermosmart IFTTT kanaal het nu mogelijk om een Myfox alarmsysteem zo in te stellen dat hij de thermostaat omlaag zet wanneer je het alarm activeert. Of juist de temperatuur opstookt wanneer je weer thuis bent. Is er een probleem met de CV, kan de Thermosmart gebruik maken van de Hue verlichting om je hierop te attenderen. Geeft jouw Netatmo weerstation aan dat het buiten wel erg warm begint te worden, kan ook die gewoon de thermostaat uitschakelen. Of juist inschakelen bij onverwachte vrieskou om leidingen te beschermen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.