Smappee maakt de kosten van apparaten in huis inzichtelijk

Je weet vaak wel ongeveer wat een apparaat aan stroom zou verbruiken, maar wat kost dat elektrische deken of die platte Plasma TV je nou echt? De Smappee slimme energiemonitor gaat dit eindelijk inzichtelijk maken.

Via de Smappee is het al langer mogelijk om apparaten binnen jouw huishouden te identificeren en daar zelfs slimme domotica schakelingen op in te programmeren. Nu kun je ook opgeven wat de kosten per kilowatt zijn waarna de app een gedetailleerd energierapport kan uitdraaien waarin je exact ziet wat al die apparaten in huis je nou echt kosten. Handig en interessant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.