Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Smappee werkt nu ook op Apple Watch

Jouw energieverbruik altijd inzichtelijk om de pols, dat is het idee van de nieuwe Smappee app voor Apple Watch. De app geeft alle informatie van de slimme energiemeter weer op de Apple Watch. Daarnaast zijn ook de smart home opties van Smappee via de app te gebruiken.

De nieuwe Apple Watch app geeft alle meetdata van de Smappee weer. Dus ook de opbrengst van eventuele zonnepanelen op de het dak. Bovendien is het mogelijk om direct vanaf jouw pols Smappee Comfort Plugs, Chacon DIO schakelaars en KlikAanKlikUit schakelaars in huis te bedienen. Ook wanneer je niet thuis bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.