Arjan Olsder
Arjan Olsder

MWC: Honor lanceert de 4X Phablet

Honor heeft naast de Honor 6+ ook de Honor 4X aangekondigd. Daarmee komt het totaal aantal smartphones van Honor met deze release op 5 (Honor 6, Honor 3C, Honor Holly, Honor 6+ en dan nu de Honor 4X). Over een opvolger voor de Honor T1 tablet hebben we nog niets vernomen.

De Honor 4X is door Huawei voorzien van een 5 megpaixel camera voor selfies en een 13 megapixel camera aan de achterkant. Het dual-sim toestel draait op een Kirin 620 chipset met een 64-bits A53 octacore processor. Het toestel krijgt 2GB aan werkgeheugen mee en 8GB aan interne opslag. De batterij heeft een capaciteit van 3.000mAh. Het scherm meet 5,5 inch en het toestel heeft een screen-to-body ratio van 78%.

Beschikbaarheid

Honor heeft aangekondigd dat de Honor 4X in Q2 in de digitale schappen moet liggen en dan op EMUI 3.0 en Android 4.4 zal draaien. Deze zomer komt ook een upgrade naar Android 5.0. De Honor 4X moet €199 gaan kosten.

2 reacties

  1. Er is problemen met de Honor holly, het is een enorm goed mobiele apparaat voor het geld dat maar kost. maar ik kan niet op de wifi, de EMUI 2.3 van honor holly supportert niet de wifi authenticatie :/

    1. Dit klinkt wel heel vreemd. Ik zou even contact opnemen met support. Wij hebben gedurende onze testperiode geen enkel Wi-Fi probleem met de Holly ondervonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.