Apple heeft heel wat mooie en populaire producten weten af te leveren, maar zo is het niet altijd geweest. Sterker nog, Apple is behoorlijk vaak flink de fout in gegaan en zoals een goed Amerikaans spreekwoord dan zegt: “What doesn’t kill you, only makes you stronger.”

De lijst met 21 fails die werd samengesteld door 7dayshop.com bevat een aantal juweeltjes en Apple producten waar ook ik nooit van heb geweten. Wat denk je bijvoorbeeld van de Apple Pippin? De eerste gameconsole die verbonden was met het internet. Oké, de pingsnelheid was waardeloos, dus online gaming kende een vertraging van ongeveer 10 minuten. Toch probeerde Apple het. Net als Firewire. Een strak kabeltje met een stoer icoontje dat werd ingehaald door USB. Net als Thunderbolt dat ook alweer langzaam wordt ingehaald door de nieuwste USB standaard.

21-Apple-Fails-Infographic

Nu is het natuurlijk nog maar de vraag of deze lijst voorlopig bij 21 blijft steken of dat we binnenkort toch nog een horloge toegevoegd zien worden… Wat denk jij?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.