Eyefi Introduceert de Mobi Pro WiFi SD-kaart

We volgen Eyefi al jaren en met de 8GB Mobi kaart zette het bedrijf zich ook in Nederland duidelijk op de kaart. Omdat het standaard 8GB kaartje voor de professionele fotograaf toch wat aan de krappe kant is, komt EyeFi nu ook met een 32GB uitvoering.

Voor deze 32GB uitvoering, die Mobi Pro heet, laat Eyefi helaas de vrolijke oranje kleur los. In plaats daarvan kiest het voor standaard zwart. Of dit is om een luxe uitstraling te creëren is onduidelijk, maar de herkenbaarheid zal in ieder geval een stuk minder zijn.

De extra opslagruimte is niet de enige aanpassing die aan de Mobi Pro kaart is gedaan. De kaart komt standaard met een jaarabonnement op de Eyefi Cloud service (€44,99) en, nog belangrijker, er is ondersteuning voor het overzetten van RAW bestanden. Zeker als je de Eyefi Mobi Pro kaart aan een PC hebt gekoppeld, is dit een fijne toevoeging.

Verder heeft Eyefi haar desktop en mobile apps een update gegeven waardoor nu bijvoorbeeld de EXIF data van foto’s direct opvraagbaar is. Hierdoor kun je de instellingen van de camera goed vergelijken met het eindresultaat.

Beschikbaarheid

De Eyefi Mobi Pro is nu verkrijgbaar voor €82,99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.