De Alcatel Onetouch Idol Alpha en de Alcatel Onetouch Idol X wisten in onze reviews al goed te scoren. Tijdens het Mobile World Congress kondigde Alcatel Onetouch de Idol 3 serie aan welke is uitgerust met speakers van JBL en geschikt is voor 4G.

Binnen deze serie komt Alcatel Onetouch met twee toestellen. De Idol 3 4.7 en de Idol 3 5.5. Beide Android smartphones zijn voorzien van twee Clari-Fi JBL speakers voor stereo geluid tijdens het kijken van films en het spelen van games.

Om het beeld te optimaliseren werkte Alcatel Onetouch met Technicolor voor haar Technicolor Color Enhance technologie. Bovendien is het beeld volledig draaibaar. Je hoeft dus nooit jouw toestel om te draaien wanneer je het uit jouw broekzak trekt. Het display van de Idol 3 4.7 heeft een 720p HD resolutie terwijl je bij de Idol 3 5.5 een 1080p Full HD display krijgt.

De Alcatel Onetouch is uitgerust met een 13 megapixel camera. Aan de voorzijde zit een selfie camera met een nog onbekende resolutie maar wel met een 84 graden groothoeklens.

De Alcatel Onetouch Idol 4,7 draait op een nog onbekende 64-bit Qualcomm 615 quad-core chipset terwijl de Idol 3 5.5 op een onbekende 64-bit Qualcomm 615 octa-core chipset draait.

Beschikbaarheid

Beide toestellen liggen in mei in de winkel. De Alcatel Onetouch Idol 3 4.7 zal €229 gaan kosten. De Alcatel Onetouch Idol 3 5.5 zal €299 kosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.