Na een compleet beveiligingsplatform voor in huis, komt Gigaset nu ook met beveiliging voor onderweg. Met behulp van de G-Tag help Gigaset je jouw eigendommen gemakkelijk terug te vinden.

De G-Tag is een kleine bleutooth beacon die je aan jouw spullen vast kunt maken. Door gebruik te maken van bluetooth 4.0 LE kan de G-Tag een jaar werken met een enkele knoopcel als voeding. Met behulp van de app houdt jouw smartphone altijd te laatste locatie van jouw spullen bij. Bijvoorbeeld wanneer je de G-Tag gebruikt om de auto terug te vinden.

De Gigaset G-Tag werkt met alle iOS 7 en 8 toestellen die beschikken over bluetooth 4.0 of alle Androi toestellen met bluetooth 4.0 vanaf Android 4.4.2. Gigaset heeft de G-Tag zelf getest met de Samsung Galaxy (S4 & S5) en HTC One (M7 & M8).

Beschikbaarheid

De Gigaset G-Tag ligt deze maand al in de winkel voor €19,99 per stuk, €49,99 per drie of €79,99 per vijf.

4 REACTIES

  1. De G-tracker gekocht omdat hij alles terug zou vinden.
    Het apparaat doet evenveel als de info op de verpakking.
    Zo goed als niets. Zodra je buiten bereik bent. En dat is al snel weet ie niets meer. Verkoper beloofde gps tracking. Ook werkt hij niet op mijn iPhone 4. Staat ook niet op de verpakking. Veel geld voor niets uitgegeven. Absolute afrader.

  2. Let op: Dit is geen review van het product, maar alleen een aankondiging. GPS tracking is inderdaad geen feature en het ding werkt in theorie alleen zolang er Bluetooth contact is. De sleutels op zolder zal je in de kelder niet vinden. Effectief bereik zonder muren en plafonds zou rond de 10 meter moeten liggen.

    • Ik heb de G-tag gekocht en deze werkt niet op mijn nieuwe Samsung S5 neo. Bluetooth en lokatie staat aan, maar hij blijft zeggen dat de G-tag buiten bereik is, terwijl hij naast me ligt. Ik krijg ook geen groene rondjes in beeld die aangeven hoever ik verwijderd ben van de G-tag. Hoe kan dit?

  3. @F, het kan zijn dat de S5 Neo de benodigde Bluetooth LE ondersteuning niet heeft. Het kan ook zijn dat de G Tag gewoonweg kapot is. Probeer de G Tag eens met een andere, liefst dure smartphone. Werkt hij wel, ligt het aan jouw telefoon. Werkt hij niet, is hij kapot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.