Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gillette introduceert de Fusion Proglide met Flexiball

Gillette heeft haar Fusion Proglide scheermesjes een flinke update gegeven. De nieuwe Flexiball technologie geeft het scheermes meer bewegingsvrijheid om de contouren van de gezichtshuid te volgen. Natuurlijk om gladder te scheren. Gewoon omdat we allemaal anders scheren.

Onderzoek van Gillette wijst namelijk uit dat iedere man een andere manier van scheren heeft. De scheerduur varieert dan ook van 30 seconden tot 20 minuten. In die tijd maken we tussen de 30 en 700 scheerbewegingen over ons gezicht. De druk die we op de huid uitoefenen varieert van 50 gram tot 2 kilo.

De bestaande Fusion Proglide mesjes van Gillette bevatten al een verticaal scharnier om het mes met de huid mee te laten bewegen. De Flexiball technologie van Gillette voegt hier horizontale vrijheid aan toe. Hierdoor krijgt de scheerkop bijna volledige bewegingsvrijheid.

Gillette-Fusion-Proglide-Power-Flexiball-Technologie

Hoe het nieuwe mes bevalt, lees je binnenkort op GadgetGear.nl.

Beschikbaarheid

Aan het Fusion Proglide mesje zelf is niets verandert. Heb je dus al een voorraad van deze mesjes in huis, kun je er voor kiezen alleen het handvat te vervangen. De Fusion Proglide met Flexiball technologie ligt vanaf februari in de winkel. De Flexiball variant kost €15,99 of €18,99 met power functie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.