Wasmiddelen zijn een bron van stoffen die ons milieu vervuilen. Van fosfaten tot aan microscopische plastic bolletjes die onze was nog schoner moeten maken. Met de Dolfi hopen een aantal ontwikkelaars op IndieGoGo het milieu toch wat te ontlasten.

Dolfi maakt het namelijk gemakkelijker om kleding weer gewoon met de hand te wassen. Nouja, je knalt je kleding in de wasbak en de ultrasone geluiden van de Dolfi zorgen ervoor dat vuil loslaat van de kleding en onderin de wasbak komt te liggen. Doordat de Dolfi zo klein is als een handzeep, is hij ook gemakkelijk om mee te nemen op reis.

Beschikbaarheid

De Dolfi is een IndieGoGo project. Vanaf $99 doe je mee in dit project.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.