GadgetGear.nl

Dolfi wast kleding met ultrasoon geluid

Wasmiddelen zijn een bron van stoffen die ons milieu vervuilen. Van fosfaten tot aan microscopische plastic bolletjes die onze was nog schoner moeten maken. Met de Dolfi hopen een aantal ontwikkelaars op IndieGoGo het milieu toch wat te ontlasten.

Dolfi maakt het namelijk gemakkelijker om kleding weer gewoon met de hand te wassen. Nouja, je knalt je kleding in de wasbak en de ultrasone geluiden van de Dolfi zorgen ervoor dat vuil loslaat van de kleding en onderin de wasbak komt te liggen. Doordat de Dolfi zo klein is als een handzeep, is hij ook gemakkelijk om mee te nemen op reis.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Beschikbaarheid

De Dolfi is een IndieGoGo project. Vanaf $99 doe je mee in dit project.

1 reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten