Tijdens de CES heeft Sony ook goed nieuws voor eigenaren van de Xperia Z, Xperia Z1, Xperia Z2, Xperia Z3, Xperia Z1 Compact en Xperia Z3 Compact. Al deze toestellen krijgen komende maand een firmware upgrade naar Android 5.0 Lollipop.

Hoewel de exacte datum nog niet bekend is gemaakt, deed Sony CEO Kaz Harai deze uitspraak tijdens de Livestream afgelopen nacht. Ook de volgorde van de lancering is nog niet bekend. Sony zal mogelijk niet alle toestellen tegelijk gaan updaten. Dit om bij problemen correcties uit te kunnen voeren. De update komt er in ieder geval aan en dat is het belangrijkste nieuws.

Of je de update krijgt zodra deze live staat bij Sony is nog wel afhankelijk van waar je jouw toestel hebt gehaald. Heb je een branded toestel (met andere woorden, een toestel die opstart met het logo van T-Mobile, Vodafone etc.) dan moeten de telco’s zelf nog de nodige aanpassingen aan de firmware doen. Dit zal extra vertraging op kunnen leveren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.