CES: Parrot lanceert drie nieuwe drones

Hoewel de wetgeving hier in Nederland steeds minder leuk begint te worden, komt Parrot toch weer met twee zeer interessante drones onze kant op. Wederom gaat het vooral om drones die vooral goedkoop zijn en daarmee toegankelijk voor de jeugd. Daarnaast komt Parrot met een industriële drone.

Parrot gaat de bestaande Jumping Sumo lijn uitbreiden met de Rover. Deze nieuwe drone is voorzien van koplampen en zo opgebouwd dat hij ook op ruig terrein kan rijden. Hiervoor heeft de Rover ook een ‘backbone’ gekregen.

De Rolling Spider-lijn is uitgebreid met de Mechanical Firefly. Ook deze drone heeft koplampen meegekregen, maar dan vooral om in het donker te kunnen vliegen.

Tenslotte komt Parrot met de senseFly eXom. Deze eXom drone is gemaakt voor het uitvoeren van inspecties en heeft daarvoor een camera die 270 graden kan draaien. Daarnaast kan deze camera ook warmtebeelden schieten. Handig voor bijvoorbeeld de brandweer om smeulend vuur te ontdekken na een brand. Verder is er een batterij aan sensoren aanwezig om het vliegen een stuk veiliger te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.