Arjan Olsder
Arjan Olsder

Test: Adidas Universal Sleeve (smartphone cover)

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 4.5 sterren.

THE GOOD

  • Mooi materiaalgebruik
  • Slimme constructie

THE BAD

  • Geen bescherming voor de bovenhoeken

Natuurlijk heeft Adidas hoesjes voor de smartphone en ondersteuning voor de iPhone staat voorop. Gelukkig maakt Adidas ook universele hoesjes. Wij mochten de zwarte XXL uitvoering van Adidas testen.

Unboxing

Ach, het is enkel het hoesje, dus qua unboxing is het niet zo spectaculair ;-).

Design

Het design van de Universal Sleeve van Adidas is even iconisch als slim. Natuurlijk vinden we de bekende drie strepen erop gestikt. Aan de achterkant verbergt de bovenste streep echter ook een speciaal vakje voor bankpasjes en visitekaartjes. Handig!

Het flapje boven sluit je met een magneetklipje af, maar heeft een dubbele functie. Open je hem, kun je er aan trekken om je smartphone gemakkelijker uit de Universal Sleeve te trekken.

Adidas Universal Sleeve Xperia Z3

De hoeken van de Universal Sleeve zitten stevig in elkaar. Hierdoor beschermt de Universal Sleeve jouw smartphone aan de onderkant goed tegen vallen.

Adidas produceert deze Universal Sleeve in de kleuren zwart, wit en blauw. Daarnaast worden de maten M en XXL gevoerd. In de meeste webwinkels is niet duidelijk bij welke smartphone te horen. Zoek ze dus vooral in een gewone winkel. Op het etiket staan namelijk wel een aantal recente modellen genoemd. In ons geval hebben we de Xperia Z2 en de Xperia Z3 er zonder moeite in kunnen stoppen. Daarnaast kun je natuurlijk ook ter plaatse passen.

Conclusie

De Universal Sleeve van Adidas staat niet alleen voor het iconische design van het sportmerk, maar is ook nog eens erg handig in elkaar gezet. Hoewel de bovenhoeken van jouw smartphone geen bescherming genieten, is het één van de betere hoesjes die ik recentelijk heb gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.