Review: Nokia 7.2 hoesje via GSMpunt.nl

Onlangs testen we de Nokia 7.2. Maar waar een hoesje halen? We vonden op gsmpunt.nl een hoesje.

Een telefoon zonder hoesje gebruiken kan natuurlijk. Het glas moet tegen een stootje kunnen en als het goed is, ben je ook een beetje zuinig op jouw telefoon. Toch zijn wij voorstander van een net hoesje. Een transparant TPU of een luxe van het merk zelf. De Nokia 7.2 doe wij hebben getest kwam zonder een hoesje. Voor een merk zoals Nokia kan je niet elke operator winkel of Mediamarkt binnenlopen om een hoesje te kopen. Het volume is te laag. Maar op internet zijn er gelukkig vele aanbieders.

Bol.com en Aliexpress ellende

Wij zijn geen fan van hoesje en andere spullen via een Chinese webwinkel. Wat is de kwaliteit, hoe wordt het product gemaakt en wat is de service als t fout gaat? Inmiddels door schade en schande wijs geworden kopen we liever bij een Europese webwinkel. Ook die producten komen vaak uit het verre Oosten. Niets mis mee, maar dan heb je in ieder geval nog iets van service en help je Europesche banen. Bol.com is lang een favoriete webshop geweest. De kwaliteit van het label wordt echter uitgedund door de diverse webshops die onder het Bol.com label zaken doen. Ook daar hebben we al een aantal maal onprettige ervaringen mee. GSMpunt stond bovenaan de zoekresultaten. De zoveelste webwinkel lijkt het.

GSMpunt.nl

Ons hoesje komt netjes op tijd met de post. Voor slechts 8,95 Euro hebben we een prachtig transparant hoesje ontvangen. De enveloppe is duidelijk voorzien GSMpunt.nl branding. We Schueren de enveloppe open en daar zit een net zakje in met het hoesje. Het zakje is ook voorzien van de GSMpunt.nl branding. Compleet met net bedankkaartje en een kaart voor 10% korting op de volgende bestelling. Een prima A-merk ervaring.

TPU hoesje

Maar hoe is het hoesje? Tijd zal leren hoe het hoesje in de loop der tijd iets minder soepel zal worden en wellicht gaat verkleuren. Nu is het een lekker soepel en toch stevig hoesje wat naadloos om de Nokia 7.2 past. Aan beide kanten bescherm het hoesje. Aan de voorkant is de rand iets opstaand zodat je nu probleemloos met het scherm naar beneden op tafel kan leggen. Aan de achterkant is de vingerscanner nog prima te bedienen. Nog mooier is de bescherming om de Zeiss lenzen. De uitsparing heeft een opstaande rand. Heel subtiel en precies voldoende om de lenzen te beschermen wanneer je de telefoon op de lenskant legt. Lekker als een betaalbaar hoesje ook nog deugt.

Conclusie

GSMpunt.nl heeft ons verrast met de levering van een prima hoesje in een prima verpakking. Waarschijnlijk 100% Chinees, maar wel via een Nederlandse webwinkel met gevoel voor details. Ons volgende hoesje betellen we zeker daar. Voor Nokia 7.2 bezitters een aanrader als je het officiƫle hoesje bent kwijtgeraakt.

 

Het hoesje hebben we online gekocht bij gsmpunt.nl voor 8,95 Euro

kopen


→ Check de laagste prijs bij GSMpunt.nl

Zeeman Albert beoordeelde namens GadgetGear de met 4.5 sterren.

THE GOOD

  • nette levering
  • GSMpunt verpakking
  • prima hoesje
  • hoede bescherming
  • NL leverancier

THE BAD

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

kopen


→ Check de laagste prijs bij GSMpunt.nl