Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

WakaWaka Base, de ultieme solar lader?

WakaWaka is al een aantal keer bij ons in het nieuws geweest. De mensen achter WakaWaka bouwen slimme solar lampen volgens het buy one, give one concept. Koop je zo’n lampje bij ze, dan geef je er ook automatisch één aan iemand in een arm land. Nu komen ze met wat nieuws. De WakaWaka Base.

De WakaWaka Base bestaat uit een accupakket en een groot zonnepaneel. Het zonnepaneel zou op een goede dag voldoende stroom moeten opwekken om je smartphone meerdere keren van te laden of om je een week van licht te voorzien met de twee meegeleverde LED lampen. Een stevige draagtas maakt het geheel af.

Er komen in totaal twee uitvoeringen van de WakaWaka Base. De 5 heeft een 5.000mAh accu en de 10 heeft een 10.000mAh accupakket. De 5 komt met een 7,5 Watt zonnepaneel en de 10 komt met een 10 Watt zonnepaneel. Je krijgt drie USB poorten om je gadgets mee te laden.

Beschikbaarheid

De WakaWaka Base staat op Kickstarter, maar ook op OnePlanetCrowd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.