Logo GadgetGear.nl
Picture of Zeeman Albert
Zeeman Albert

Singtrix maakt van iedereen een Karaoke ster

Ooit met schaamrood op de kaken een karaoke microfoon in de handen gehad? Van de makers van Guitar Hero is er nu Singtrix. Een magisch doosje dat van elke stem een vocalist, koor of zelfs robot maakt. Karaoke moet nu eindelijk ook leuk worden voor wie niet goed kan zingen. Moderne software en elektronica die Cher’s hit “Belive” een wereldhit maakte, tovert nu elke stem om in een waar instrument. Met de decemberdagen voor de deur is het makkelijk shoppen geworden voor een nieuw en origineel cadeau waar het hele gezin (en de buren) plezier aan beleven.

http://youtu.be/Csmmfqzur6M

Guitar Hero heeft miljoenen mensen over de gehele wereld doen geloven dat ze ook echt gitaar kunnen spelen. Dezelfde mensen die dit product bedacht en gemaakt hebben komen nu met een product voor het instrument dat iedereen heeft; de stem.

singTrixSingtrix is een compleet systeem met microfoon, standaard, versterker met luidspreker en het magische Singtrix kastje. In dit kastje zijn driehonderd effecten te selecteren die een stem veranderen in een vocalist, koor of instrument. De effecten zijn gerubriceerd op bekende artiest, nummer of instrument. Zo kan jouw eigen stem om te toveren tot het koortje van Queen’s Bohemian Rhapsody of de BattleStar Galactica robots. Wanneer de gebruiker de juiste effecten bij een Karaoke nummer kiest, is het effect bij veel stemmen verbluffend goed. De effecten zijn tevens gecategoriseerd op beginner of gevorderde zangkwaliteiten. Hoe beter de zanger hoe minder het effect wordt toegepast. Het enige wat Singtrix niet kan camoufleren is gevoel voor ritme. Een speciale knop op de microfoon tovert de stem direct om in een vierkoppig achtergrond koortje.

singtrix-standSingtrix is een compleet systeem. Het enige wat men nog nodig heeft is een smartphone of tablet om op YouTube of een speciale app, Karaoke muziek af te spelen. De hoofdtelefoon uitgang sluit je aan op het systeem. De smartphone of tablet zet je op het meegeleverde statief. Een compacte, maar krachtige luidspreker met ingebouwde 40W versterker is voldoende om in een ruimte de stem en muziek duidelijk weer te geven. Voor wie een echt PA systeem heeft, is de Singtrix luidspreker als monitor te gebruiken. Alle kabels zitten in de doos. Er is dus geen extra bezoek aan de winkel nodig om het Karaoke feestje te beginnen.

singtrix-6d3508-h900Voor IOS en Android heeft Singrix ook een speciale Karaoke app beschikbaar. In deze app scrollen de teksten netjes in beeld en zie je direct met welke instellingen en effecten je het publiek overtuigt van een podiumwaardig optreden. De speciale IOS en Android Singtrix app bevat 13.000 bekende en minder bekende Engelstalige nummers van de afgelopen decennia. Voor Nederlandse artiesten zoals Andre Hazes moet je wel uitwijken naar YouTube.

Singtrix is vanaf november in Nederland leverbaar en gaat 399 Euro kosten.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.