Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Review: A Million Ways to Die in the West (DVD)

Roelof van Doorn beoordeelde namens GadgetGear de met 3.5 sterren.

THE GOOD

  • Veel grappen
  • Simpel verhaal

THE BAD

Seth MacFarlane is terug in A Million Ways to Die in the West. Een nieuwe, absurde film met de humor die we gewend zijn van zijn Family Guy, American Dad en The Cleveland Show. En natuurlijk het geniale Ted.

A Million Ways to Die in the West is de tweede speelfilm van Seth en laat zien dat hij na Ted veel heeft geleerd terwijl de film wel vast houdt aan een beetje een standaard verhaal volgepompt met grappen.

De underdog in A Million Ways to Die in the West is schaapherder Albert (Seth MacFarlane). Zijn vriendin blijkt er met een ander van door te zijn, maar zijn verdriet maakt al snel plaats voor verliefdheid wanneer hij Anna ontmoet. Anna blijkt echter het liefje van een bandiet.

Hoewel A Million Ways to Die in the West de creatieve mogelijkheden van de animaties van Ted mist, weet Seth toch goed te scoren met zijn salvo’s grappen en grollen. Hoewel een wat ouder publiek de grappen wellicht snel wat banaal zal vinden, is de film met een groep vrienden en de nodige flesjes pils op de bank echt een enorm succes en dan maakt het niet uit als ze soms ook wat makkelijk zijn.

Conclusie

A Million Ways to Die in the West is dé film om dit weekend met een groep vrienden te kijken. De humor is misschien wat makkelijk, maar dat past ook helemaal in de beleving. Lekker lachen zonder al te veel na te denken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.