Logo GadgetGear.nl
Nobody
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Review: Nobody op 4K Blu-Ray

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 5 sterren.

THE GOOD

  • Geweldige casting
  • Aardig verhaal
  • Heerlijke actie

THE BAD

Bob Odenkirk kennen we natuurlijk vooral van Breaking Bad en Better Call Saul. Hoe opvallend is het om hem terug te zien in een vrij harde actiefilm. Toegegeven, hier en daar zit er een komisch randje aan. Toch is het Bob in een rol die je niet verwacht en misschien daarom juist zo enorm goed is.

Nobody gaat over het leven van gezinsman Hutch Mansell. Wanneer zijn gezin wordt beroofd, doet hij niets terwijl hij een eind had kunnen maken aan de beroving. Wanneer zijn gezin hem dit kwalijk neemt, besluit hij wraak te nemen. Als oud FBI medewerker weet hij de overvallers al snel te vinden, maar hij schrikt daar dusdanig van de thuissituatie, dat hij met zichzelf in de knoop raakt. Wanneer hij onderweg wordt lastiggevallen door een groep Russische criminelen, slaat de vlam in de pan en blijkt zijn FBI training goed van pas te komen tegen de Russische maffia.

Bonus

In het bonusmateriaal zien we hoe involved Bob is geweest in de totstandkoming van het script van de film. Ook legt regisseur Ilya Naishuller uit wat de kracht is van een acteur als Bob in deze rol. Verder zien we weinig bijzonders terug in de film.

Conclusie Nobody

In een actiefilm verwacht je een oppervlakkig verhaal. Nobody gaat dan ook niet heel diep en het verhaal kent echt nog wel wat losse eindjes. Toch is het één van de beter actiefilms die dit jaar is verschenen en wellicht dat we Bob in meer Hollywood producties terug gaan zien.

Nobody kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.