Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Pioneer’s nieuwste infotainment systeem biedt CarPlay en MirrorLink ondersteuning

Pioneer heeft de SPH-DA120 geïntroduceerd. Een nieuw in-dash infotainment systeem dat gericht is op de integratie met smartphones. Zo kunnen iOS gebruikers genieten van CarPlay ondersteuning terwijl Windows Phone en Android toestellen gebruik kunnen maken van de MirrorLink standaard (mits aanwezig op de smartphone).

De SPH-DA120 maakt voor iOS gebruikers Siri Eyes Free mogelijk en laat Android gebruikers met Google Voice Recognition werken. Beiden kunnen ook de SPH-DA120 bedienen via de Bluetooth verbinding. Alleen niet in Nederland. Nouja, de Android gebruikers wel, maar Siri Eyes Free is alleen beschikbaar in de taalgebieden Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Japans, Koreaans, Chinees.

Het bluetooth profiel van de SPH-DA120 kan overweg met A2DP voor audiostreaming en AVRCP om metadata van muziekbestanden naar de SPH-DA120 te sturen waardoor je informatie als album art op het display van de SPH-DA120 te zien krijgt.

Technisch beschikt de Pioneer SPH-DA120 over 3 pre-audio uitgangen van 4 Volt, een HDMI ingang, twee USB poorten, AM/FM met RDS en een 4 x 50 Watt MOSFET versterker.

Beschikbaarheid

De Pioneer SPH-DA120 gaat €479 kosten.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.