Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Parrot lanceert de appgestuurde Minikit Neo HD 2 carkit

Met de Minikit Neo HD 2 komt Parrot met een opvolger van haar bekende clip-on carkit. Ditmaal in een serie frisse kleuren en aan te sturen met de bijbehorende app.

De app biedt de mogelijkheid om de geluidseffecten van de Minikit Neo HD 2 aan te passen. Via Find My Car kun je een markering op de kaart plaatsen waar je jouw auto hebt achtergelaten en de parkingmeter kun je als alarm instellen om te voorkomen dat je boetes krijgt voor onbetaald parkeren.

Ook veiligheid is iets waar Parrot aan heeft gedacht met de Driving Time Reminder. Deze functie geeft tijdens lange ritten adviezen over ideale pauzemomenten. Via auto-reply SMS is het mogelijk om direct op SMS berichten te antwoorden. Bijvoorbeeld met het bericht dat je in de auto zit.

Beschikbaarheid

De Minikit Neo HD 2 kost €79,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.