HyperDrive geeft je meer opslagruimte op je MacBook

Er zijn al heel wat oplossingen bedacht om het SD slot van de MacBook op een strakke en nuttige manier op te vullen. Zo kwam Transcend met de JetDrive, Apotop met de SmartSuit en Nifty met de Minidrive. De HyperDrive lijkt een net iets nettere oplossing te zijn geworden.

De HyperDrive is feitelijk niet heel veel meer dan een micro-SD adapter. Je kunt dan ook zelf bepalen hoeveel opslagruimte (tot 128GB SDXC) je via het SD slot toevoegt en hoe snel dit geheugen is. Aan de zichtbare kant heeft de HyperDrive een stuk geborsteld aluminium dat qua kleuring is aangepast op de kleur van de MacBook. Door een klein sleufje over te laten is de HyperDrive met een nagel uit het SD slot te trekken op het moment dat je een SD kaart in de MacBook wilt plaatsen.

Omdat Apple iedere MacBook met een net iets afwijkend SD slot afwerkt, heeft HyperDrive versies voor de MacBook Air 13 inch, MacBook Pro 13 inch en MacBook Pro 15 inch gemaakt. Een HyperDrive kost €29,95.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.