Logo GadgetGear.nl
Apple MacBook Air 2024
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Deze Apple MacBook Air M3’s komen eraan

Eindelijk krijgt ook de Apple MacBook Air lijn een echte upgrade naar de Apple Silicon M3 chipset. Apple komt met zowel 13- als 15 inch modellen naar de markt en je kunt ze eind deze week, op 8 maart, al kopen.

In oktober bracht Apple de eerste M3 chipsets al naar haar MacBook series. Toen nog de Pro. Met de Air gaat de chipset meer mainstream en lijkt de M3 ook iets betaalbaarder te worden. Zo koop je een 13 inch model vanaf 1.299 en een 15 inch model vanaf 1.599.

Vanaf dat prijspunt krijg je veel keuze. Zo begint de 13 inch lijn met een 8CPU-8GPU chip waarbij de 8-CPU-10GPU een optie is, terwijl die laatste al de eerste optie is op het 15 inch model. Je kunt de laptops met maximaal 24GB aan werkgeheugen bestellen, maar ook hier weer begin je bij 8GB.

Je krijgt in deze nieuwe lichting een Liquid Retina LCD display zonder notch,  met een maximale helderheid van 500cd/m3. Dichtgeklapt kun je tot twee externe displays aansturen. TouchID en MagSafe zijn wederom aanwezig en je krijgt twee Thunderbolt 4 aansluitingen. De minimale opslagruimte is 256GB.

Apple MacBook Air M3 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.