Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

De meest nuttige stylus komt naar Nederland

Allwrite, die we kennen van hun bijzondere papier en pennen, brengt het succesvolle Kickstarter project Polar Pen naar Nederland. De Polar Pen was één van de meest succesvolle Kickstarters ooit doordat de stylus multifunctioneel is. Een echt hebbeding voor iedere gadgetliefhebber.

De Polar Pen is een modulaire stylus die bestaat uit 13 onderdelen met neodymium magneten. Dit zijn dezelfde magneten die we kennen van de drivers in hoofdtelefoons en natuurlijk de iPad van Apple. Een materiaal waar de bedenkers, Nano Magnetics, veel ervaring mee hebben.

Polar-Pen

Dat de Polar Pen veelzijdig is, zien we terug in de opbouw. Deze laat het toe om de pen om te bouwen tot een passer, of zelfs tot elektromagneet (als je een stukje koperdraad en een batterij bij de hand hebt). Zelfs het ombouwen tot een gyroscoop behoort tot de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.