Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Vodafone’s 4G netwerk landelijk dekkend

Vannacht heeft Vodafone de laatste tien 4G masten op haar netwerk aangesloten. Daarmee heeft Vodafone een dekking van 95% in Nederland weten op te bouwen en mag daarmee zeggen dat het 4G netwerk landelijk dekkend is.

Met het dekkende 4G netwerk behalen Vodafone gebruikers internetsnelheden tussen de 10 en 25 Mb per seconde. In en om Amsterdam heeft Vodafone ook al een 4G+ netwerk uitgerold waar nog hogere snelheden haalbaar zijn. 4G klanten met een 4G+ toestel maken hier automatisch gebruik van.

Om de uitrol van 4G in Nederland te vieren, mogen alle nieuwe en verlengende klanten van Vodafone een maand lang gratis gebruik maken van het 4G netwerk. Gelijktijdig met deze ontwikkeling is Vodafone ook gestart met de verkoop van eigen, goedkope 4G LTE smartphones. Daarvan hebben we vorige week de Smart 4 Power getest. Later deze week lees je alles over de Smart 4 Turbo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.