Het is heel wat jaartjes geleden, maar deze week kondigde Vodafone eindelijk weer een serie eigen telefoons aan. De laatste ‘Vodafone’ toestellen stammen nog uit de tijd dat Android erg klein was.

Het idee achter de toestellen is, om voor weinig geld, toch een volledige 4G Android ervaring neer te zetten.

Smart 4 Turbo

Met de Smart 4 Turbo richt Vodafone zich op de onderkant van de Android markt. Het toestel gaat €119 kosten en daarvoor krijg je een 4,5 inch display met een resolutie van 854×480 pixels (FWVGA). Je krijgt een 5 megapixel camera aan de achterkant en een VGA camera voor video streaming aan de voorkant.

Smart4Turbo

Onder de motorkap ligt een quad-core 1.2GHz processor met 1GB aan werkgeheugen en dat is in deze prijsklasse zeer interessant. Qua opslagruimte krijg je slechts 4GB, maar je kunt er gewoon een micro-SD kaartje in stoppen. Verder beschikt het toestel over WiFi b/g/n, A-GPS, bluetooth 4.0 met A2DP, NFC, FM met RDS en HD Voice.

Smart 4 Power

De Smart 4 Power gaat met €199 net iets meer kosten, en dat zien we meteen weer terug in de specs. Het 5 inch IPS display heeft een resolutie van 960×540 (qHD). Ook deze smartphone krijgt een 5 megapixel camera aan de achterkant en een VGA camera aan de voorkant.

Smart4Power

Onder de motorkap van dit toestel ligt een quad-core procesor van 1,3GHz met eveneens 1GB aan werkgeheugen en 4GB aan opslagruimte met de optie tot het plaatsen van een micro-SD kaartje. Ook hier zijn WiFi b/g/n, A-GPS, bluetooth 4.0 met A2DP, NFC, FM met RDS en HD Voice aanwezig.

Vodafone verwacht de verkoop 4 augustus te starten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.