GadgetGear.nl

De smaak van: Nespresso Cubanía

Nespresso heeft voor deze nazomer een nieuwe special edition in haar assortiment opgenomen. Mochten we vorig jaar nog genieten van de zeer sterke Italiaanse Napoli, neemt Nespresso ons ditmaal mee naar Cuba.

De nieuwste Cubanía grand cru van Nespresso wordt dan ook bij voorkeur op Cubaanse wijze gedronken. Om deze reden heeft Nespresso ook bijpassende zakjes rietsuiker in het assortiment opgenomen. Kristalsuiker past immers niet binnen de Cubaanse beleving (en is ook lekkerder).

Nespresso Cubanía Suiker

De Cubanía is een nieuwe, sterke espresso. De Cubanía heeft door een stoombehandeling namelijk een intensiteit van 13 meegekregen. Daarmee is de Cubanía ideaal voor aan het einde van een drukke dag. Nespresso geeft de tip om de Cubanía met een scheutje warme melk te serveren. Een toevoeging die de smaak van de Cubanía wat verzacht en naar mijn smaak ook echt afmaakt.

Nespresso Cubanía

Maar waar smaakt de Cubanía dan naar? Nespresso heeft voor de Cubanía voor een melange van Arabica en Robusta bonen gekozen. De robusta bonen hebben van Nespresso de stoombehandeling gekregen. De stoombehandeling zorgt er ook voor dat de bittertjes van de Robusta minder aanwezig zijn. Dit maakt ook dat de koffie zo ontzettend goed samengaat met het rietsuiker.

Begin dit jaar kwam Nespresso ook met de nieuwe Inissia machine. Een uiterst compacte espresso machine in een zestal kleuren. Vandaag voegt Nespresso hier twee limited edition kleuren aan toe. De Krups Lime Yellow en de Magimix Blueberry Blue.

Deze twee nieuwe limited edition machines zijn vanaf deze maand verkrijgbaar. Per jaar wil Nespresso vier nieuwe kleuren introduceren. De Inissia modellen hebben een stand voor Espresso en Lungo en schenken de koffies op 19 bar.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten