GadgetGear.nl

UPC verhoogt de uploadsnelheid van haar internetpakketten

Hoewel het met de downloadsnelheid wel goed zit, zijn de uploadsnelheden bij UPC internetverbindingen nog altijd erg traag ten opzichte van glasvezel. Voor de gemiddelde internetgebruikers is dat niet bezwaarlijk, maar wanneer je veel video’s op YouTube knalt weet je dat het lang wachten is. UPC gaat die pijn nu deels verzachten.

UPC zal bij het gros van de internetabonnementen de upspeed van de verbinding verdubbelen. Zo krijgen gebruikers van het 50Mb pakket binnenkort geen 2,5Mb up, maar 5Mb up en 120Mb klanten gaan van 6Mb naar 12Mb.

UPC zal de upload snelheid gefaseerd invoeren en heeft daar de hele maand juli voor uitgetrokken. Een hogere upspeed vraagt immers wat meer bandbreedte. Overigens is in de afgelopen weken al stilletjes aan deze update van het netwerk gewerkt. Er zijn dus al wel klanten die deze hogere snelheden ter beschikking hebben gekregen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.