Het was een mooi ding, die Horizon box van UPC. Oké, van buiten. De software is heel lang, heel problematisch geweest. Na de overname van Ziggo dumpte Liberty Global al het UPC merk in Nederland. Simpelweg omdat het Ziggo merk een hogere waardering kreeg. Nu dumpt Ziggo op haar beurt ook weer het Horizon merk.

Ziggo gaat de komende maanden bezig met het rebranden van alle Horizon uitingen. Dit start al met de Horizon Go app op iOS en Android. Ziggo gaat de app hernoemen naar Ziggo Go. Ook het MyPrime label gaat verdwijnen. Het wordt ingeruild voor Ziggo Series & Movies. Onder Ziggo Series & Movies XL zal het oude TV Royaal aanbod worden verkocht. De vraag is natuurlijk wel hoe alles gaat heten wanneer Ziggo en Vodafone in Nederland gaan fuseren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.