Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Fit Smart is de nieuwste miCoach wearable van Adidas

In navolging van de Smart Run, introduceerde Adidas onlangs opnieuw een wearable voor de sporter. De miCoach Fit Smart. De Fit Smart is geen smartwatch zoals de Smart Run, maar heeft wel een LED dot display om essentiële informatie weer te geven.

De nieuwe miCoach Fit Smart is speciaal ontworpen voor iedereen die hardloopt en fitness beoefend, of daarmee gaat starten. Het miCoach coachingsprogramma helpt je namelijk ook om een goede, gezonde start te maken.

Het LED dot display van de miCoach Fit Smart is in staat om informatie weer te geven als de verbrande calorieën, de hartslag (er zit een hartslagsensor in), de pace, tijd en hoeveelheid kilometers die je hebt afgelegd. Een serie gekleurde LED’s aan de zijkant geeft bovendien aan in welke intensiteitszone je zit qua workout.

Adidas-miCoach-Fit-Smart-Zwart-Presentatie

Qua materiaal is de behuizing van de Fit Smart gemaakt van siliconen. Om comfortabel te zitten, heeft Adidas de Fit Smart in twee maten gemaakt. Er is zowel een zwarte, als een witte uitvoering van de Fit Smart.

Natuurlijk is er nog steeds de volledige synchronisatie met je smartphone, iPod Touch of tablet. Dit verloopt nu via Bluetooth Smart, wat een stabiele verbinding geeft die bovendien niet al te veel van de accu vraagt.

Beschikbaarheid

De miCoach Fit Smart ligt vanaf half augustus in de winkel voor €199.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.