Logo GadgetGear.nl
Xiaomi Electric Scooter 4 Pro
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Xiaomi lanceert nieuwe TV, Laptop, Sportband en Step

Xiaomi lanceert vandaag een brede hoeveelheid nieuwe AIoT producten, zoals ze de categorie zelf noemen. Ze komen met een nieuwe TV, Laptop, Sportband en Step.

Xiaomi Book S 12,4”

Ooit was er de netbook. Een geliefde, kleine mini laptop voor erbij. De laatste jaren zien we weinig nieuws onder de 13 inch, maar Xiaomi duikt er met de Xiaomi Book S 12,4” toch in. De compacte laptop is uitgerust met een 500 nits display van 12,4 inch. Je krijgt met 2.560×1.600 pixels toch een enorm hoge resolutie mee. Het scherm zou ook in staat moeten zijn 100% van het sRGB kleurengamma weer te geven, wat ook fijn is voor iedereen die creatief gebruik maakt van de laptop.

Opvallend is de chipset die is gebruikt. Xiaomi kiest namelijk voor de Qualcomm Snapdragon 8cx Gen 2 Compute. Een chipset die we eigenlijk nauwelijks tegenkomen in Nederland. Deze chipset lijkt qua prestaties het best te vergelijken met de Intel Core i5-1035G7 uit 2019.

De laptop komt met stereo 2 Watt speakers en een 5 megapixel selfiecamera. Achterop zit ook nog een 13 megapixel camera, wat redelijk uniek is bij een laptop. De laptop draait Windows 11.

Niet benoemd in het persbericht, maar wel zichtbaar op de foto is een stylus.

De Xiaomi Book S 12,4” ligt nu in de winkel voor €699.

Xiaomi Smart Band 7

Met een 1,62 inch AMOLED display is de Xiaomi Smart Band 7 een compacte sportband geworden. Het sportbandje kan 110 sporten van elkaar onderscheiden. Deze nieuwe sportband is beter in staat tot een professionele VO₂ max inspanningsanalyse. Die meet hoeveel zuurstof je maximaal kunt gebruiken tijdens een training.

Xiaomi Smart Band 7

Ook slaapregistratie, hartslag- en stikstofmetingen worden gedaan door het apparaatje en je kunt kiezen uit ruim 100 wijzerplaten. De batterij moet 14 dagen door kunnen en hij is tot 5ATM waterdicht.

De Xiaomi Smart Band 7 is nu verkrijgbaar voor €59,99.

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro

De Xiaomi Electric Scooter 4 Pro is een nieuwe elektrische step met een 700 Watt motor en een 12.400 mAh batterij. De topsnelheid van de step ligt op 25 kilometer per uur. De step kan hellingen tot 20 graden aan en de banden zijn 10 inch tubeless. DureGel zorgt ervoor dat lekken direct worden gedicht. Opladen gaat via een veilige magnetische poort. Voor de veiligheid zijn eABS en een dual-pad remschijfsysteem beschikbaar.

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro

De Xiaomi Electric Scooter 4 Pro komt eind deze maand uit.

Xiaomi TV A2

Tenslotte de Xiaomi TV A2. Een TV in een unibody metalen frame. Er ligt een 4K UHD beeldplaat in dat gecertificeerd is voor Dolby Vision. De kijkhoek ligt op 178 graden en de speakers zijn weer Dolby Audio gecertificeerd. Tenslotte is er ingebouwde Chromecast ondersteuning.

De Xiaomi TV A2 kost €249,99 voor 23” of €449,99 voor de 43” variant.

Xiaomi kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.