GadgetGear.nl

50 Phone House winkels met sluiting bedreigd

The Phone House, je ziet ze tegenwoordig overal. Of je nou de Beijenkorf binnenloopt, de Makro of de Media Markt. De formule opent naast haar vaste winkels steeds meer van dit soort shop-in-shops. Dit is zo succesvol, dat 50 winkels nu met sluiting worden bedreigd.

Voor 50 winkels moet The Phone House namelijk kiezen of ze worden samengevoegd met andere Phone House verkooppunten, of ze worden afgestoten of gewoon worden gesloten. Effectief gaan in ieder geval 5 winkels dicht, maar The Phone House heeft nog niet laten weten welke winkels hier allemaal voor in aanmerking komen.

Dit heeft ook directe gevolgen voor het personeelsbestand. 200 man gaat eruit waarvan 80% winkelpersoneel en 20% support personeel. Het gaat om fulltime banen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.