GadgetGear.nl

50 Phone House winkels met sluiting bedreigd

The Phone House, je ziet ze tegenwoordig overal. Of je nou de Beijenkorf binnenloopt, de Makro of de Media Markt. De formule opent naast haar vaste winkels steeds meer van dit soort shop-in-shops. Dit is zo succesvol, dat 50 winkels nu met sluiting worden bedreigd.

Voor 50 winkels moet The Phone House namelijk kiezen of ze worden samengevoegd met andere Phone House verkooppunten, of ze worden afgestoten of gewoon worden gesloten. Effectief gaan in ieder geval 5 winkels dicht, maar The Phone House heeft nog niet laten weten welke winkels hier allemaal voor in aanmerking komen.

Dit heeft ook directe gevolgen voor het personeelsbestand. 200 man gaat eruit waarvan 80% winkelpersoneel en 20% support personeel. Het gaat om fulltime banen.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten