Slecht nieuws voor iedereen die met een VPN beveiligd het internet op gaat. Nouja, wanneer je dit via die van Opera doet. De populaire VPN dienst houdt er mee op.

Hoewel je voor vele VPN diensten een maandabonnement nodig hebt om ze te gebruiken, heeft Opera vanaf het begin geprobeerd haar VPN dienst juist gratis aan te bieden, al was er wel een Opera Gold abonnement dat door een aantal gebruikers werd aangeschaft.

Per 30 april stopt Opera VPN voor alle reguliere Android en iOS gebruikers. Gebruikers die een Opera Gold abonnement hebben, krijgen een jaar gratis gebruik van de concurrerende, maar betaalde, dienst SurfEasy Ultra VPN. Huidige reguliere gebruikers kunnen via Opera 80% korting op de alternatieve VPS dienst krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.