De smaak van: L’OR EspressO Profondo (koffiebonen)

Naast de enorm sterke Onyx, introduceert Douwe Egberts ook de L’OR EspressO Profondo in de winkelschappen. Een sterke koffieboon die met een intensiteit 8 toch een stuk minder sterk is dan de Onyx.

Ook de L’OR EspressO Profondo is een melange van Arabica en Robusta bonen uit Zuid-Amerika en Oost-Afrika. Qua smaak is de Profondo ook een stuk voller. Ik proef zowel amandelen als karamel in de koffie die ik op deze boon zet.

De L’OR EspressO Profondo weet me ook te inspireren. Met name de karamelsmaaktonen in de koffie zetten me aan tot het schenken van semi-zoete bereidingen. Als je cappuccino’s zet met een melkklopper (dus geen stomer), zou je dit eens met een Alpro Sojamelk moeten proberen. Deze combineert heerlijk met de Onyx boon. Zeker wanneer je deze afserveert met gestampte hazelnoot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events