GadgetGear.nl

Snel smaakwater maken met de Asobu drinkfles

Smaakwater is de hit deze zomer. Water waarin fruit, kruiden en soms zelfs groenten hebben mogen weken om zo heel voorzichtig, een heel klein beetje smaak af te geven. Zonder al teveel calorieën toe te voegen. Met de nieuwe drinkfles van Asobu is het gemakkelijker om onderweg vers smaakwater te maken.

Dit komt doordat de Asobu fles is voorzien van een eigen infuser. Deze holte zit in de fles en biedt ruimte om stukjes fruit en ander lekkers in te stoppen. Dit zakt dan als een theezakje in het water om haar smaak af te geven.

Beschikbaarheid

De Asobu drinkfles gaat €22,99 kosten.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten