Panasonic's nieuwe mid-range TV's voor 2014

Panasonic heeft in Amsterdam een uitgebreide range TV's voor het middensegment gepresenteerd. De nieuwe lijn start met de 39 inch TX-39AS650E voor €799 en eindigt bij de 55 inch TX-55AS750E voor €1.699.

De nieuwe mid-range modellen zijn voorzien van technieken als TV Anywhere. Dit laat je de tuner van jouw TV gebruiken om TV beelden naar je smartphone of tablet te streamen. Handig voor wanneer je in een hotel zit en niets te doen hebt.

Panasonic AS650-series

Deze Full HD LED TV draait haar plaatjes op 1.200Hz en kan ook 3D beelden tonen. My Stream biedt directe toegang tot favoriete online media. TV Anywhere gebruikt de TV tuner om beelden naar je smartphone te sturen.

TX-60AS650E_slant_left

Panasonic AS740-series

Ook deze LED TV draait op 1.200Hz en kan 3D beelden weergeven. Ook hier vinden we MyStream, maar ook een ingebouwde camera voor apps als Skype. De AD750 series is ook geschikt voor TV Anywhere.

Panasonic AS750-series

De toppers uit dit segment zijn de TV's uit de 750 series. Bovenop de functies van de voorgaande modellen bevatten deze een twin HD tuner zodat je tijdens het kijken opnamen van andere zenders kunt maken.

TX-55AS750E_front

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram