Zeeman Albert
Zeeman Albert

Review: Blueflame Slingshot waterdichte BT speaker

Zeeman Albert beoordeelde namens GadgetGear de met 4 sterren.

THE GOOD

  • spatwaterdicht
  • lange accuduur
  • snelle laadtijd
  • gewone USB kabel

THE BAD

  • maximaal volume laag
  • koppelt met 1 apparaat

Badderen met radio of muziek is heerlijk. Maar moet dan de radio zo hard staan? Niet als de audio bron vlakbij is. Daar wil de Slingshot van Blueflame een oplossing voor zijn.

BF4081_3_63c27153-4fe9-498b-b42d-f9e5f4b95f40_grande

Er is een ware vloedgolf aan BlueTooth luidsprekers. Klein, groot, met telefoon oplossing, lampjes en ga zo maar door. Echter het aantal spatwaterdichte luidsprekers voor gebruik in de badkamer, bij het zwembad of gewoon bij een activiteit buiten, is niet erg groot. Op de CES in Las Vegas introduceerde het Amerikaanse merk Blueflame zich met o.a. de Slingshot. Een spatwaterdichte draadloze luidspreker in een rubberen behuizing met lus om de luidspreker gemakkelijk ergens aan op te hangen. De rubberen behuizing geeft ook prima steun bij plaatsing op een nat oppervlak. Het rubber is te verwijderen zonder dat de luidspreker aan spatwaterdichtheid inboet.

De Slingshot heeft een accu die met een normale USB kabel te laden is. Uit de doos heeft de luidspreker, zonder laden, drie weken in een badkamer met tieners en muziekverslaafde vader zijn werk gedaan voordat ie aan de oplader moest. Binnen een paar uur is de Slingshot weer opgeladen. Het koppelen met verschillende smartphones is geen enkel probleem. Wel moet bij wisselen van gekoppelde telefoon even de BlueTooth zoekfunctie herstart worden door de aan/uit knop lang in te drukken.

BF4083_3_grande

De Slingshot kan ook in een andere rubberen behuizing voor andere toepassingen. Blueflame heeft twee oplossingen in verschillende kleuren en andere ideeën in de maak. De Slingshot is een aanrader voor muziek in de badkamer of bij zwembad of in tuin. Verwacht echter geen extreem luid volume, maar dat heeft de Slingshot ook niet nodig. Aan de douchekop hangt de luidspreker immers vrijwel naast je hoofd.

De Slingshot is online te koop voor 80 USD.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.