Review Cellularline Voyager Extreme 5L; waterdichte strandtas met telefoonhouder

De telefoonhoesjes markt is een lastige. Veel aanbod en consumenten die voor extreem lage prijzen op Alinogwat shoppen. Cellularline is één van de merken die Europese kwaliteit levert. Naast hoesjes maken ze diverse andere producten zoals nu ook een waterdichte tas met … een ingebouwd telefoon hoesje. Is dat wel handig?

Op zomerdagen zoeken miljoenen mensen het water op. We gaan naar stranden, zwembaden of zelfs het water op. In de buurt van water en zand is het prettig wanneer je jouw electronica netjes kan bewaren. Ik heb al jaren een prima rugzakje wat overal mee naar toe gaat. Een regenbuitje kan ie wel aan, maar t zand komt overal in en overboord vallen moet ie zeker niet. Voor die situaties is er de Voyager Extreme strandtas van Celluraline. De test sample ligt al een tijdje te wachten op een trip naar het water. Bij het eerste zomerdagje naar het water heb ik deze tas maar eens gepakt. De toegevoegde waarde is super.

Waterdicht

Allereerst is de tas waterdicht. Het materiaal is hetzelfde waar professionele zeiltassen van gemaakt zijn. Daar komt geen water in. De sluiting is een draai/klik sluiting zoals veel zeiltassen hebben. Zo sluit je de tas zelfs luchtdicht af. Bij een plons in het water, kan de tas blijven drijven, mits het gewicht van de inhoud niet te zwaar is. Een draagriem kan je makkelijk er aan en afklikken. Zo ver is het een gewone handige tas die bij elke watersportzaal zou kunnen liggen. Het vakje voor de telefoon is echter uniek. Je bergt jouw telefoon op in de tas, achter het doorzichtige plastic venster. De telefoon is geheel te bedienen achter dit kunststof venster. Zelfs de gezichtsherkenning voor ontgrendelen werkt. Zo kan je de appjes volgen en zelf wat tikken. De tas is een aanrader voor de komende vakanties of tripjes naar strand of water.

Conclusie

De Cellularline Voyager Extreme is een super handige waterdicht tas voor de trip naar het strand of water. De 5 liter inhoud versie is er in twee kleuren (blauw en groen). Zijn grotere broer van 15 liter is er in het blauw en rood. Wij hebben de 5 liter versie getest.

De Voyager Extreme 5L is online te koop en kost ongeveer twee tientjes.

Zeeman Albert beoordeelde namens GadgetGear de met 5 sterren.

THE GOOD

  • kwaliteit materiaal
  • doordacht ontwerp
  • vakje voor telefoon
  • telefoon bedienbaar
  • draagriem
  • prijs

THE BAD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events