Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Review: We’re the Millers (DVD)

Roelof van Doorn beoordeelde namens GadgetGear de met 4 sterren.

THE GOOD

  • Veel goede grappen
  • Leuke cast

THE BAD

  • Soms wat te melig en voorspelbaar

We gaan haar eindelijk zien zoals we haar altijd hadden willen zien. In We’re te Millers komen we all-time schatje Jennifer Aniston tegen die een stripper in geldnood mag spelen. De hoofdrol is echter weggelegd voor Jason Sudeikis die in de rol van de kleine dealer David Clark de deal van zijn leven heeft gesloten. Hij moet het alleen nog voor elkaar krijgen om een shitload drugs de VS in te smokkelen.

Natuurlijk snapt David best dat drugs de VS in smokkelen een gevaarlijke operatie is. Als dertiger alleen is de kans groot dat de douane je binnenstebuiten zal trekken op zoek naar het verboden goed. Om niet al te veel op te vallen heeft David er dan ook voor gekozen om een nep familie in te huren en om zo, als gelukkig gezinnetje, de grens over te tuffen.

Nu is het lastig om voor weinig een stel goede acteurs te vinden, dus David zoekt niet al te ver en huurt al snel de stripper Rose (Jannifer Aniston), runaway kid Casey (Emma Roberts) en loser Kenny (Will Paulter) in om zijn gezin te vormen.

Wanneer je het verhaal hoort en de eerste stills ziet, dan weet je al welke kant de film op gaat. Als het om humor gaat wordt letterlijk het onderste uit de kan gehaald. Hoewel de film hier en daar echt tegen het melige en voorspelbare aan hangt, weet de cast me toch non-stop aan het lachen te houden. Daarnaast wordt het simpele verhaal ook genoeg uitgediept om me geboeid te houden. Dat doet regisseur Rawson Marshall Thurber goed.

Extra’s

De DVD die wij ontvingen (hij is er ook op Blu-Ray) is goed uitgerust met extra’s. Om te beginnen kunnen we kiezen voor zowel de bioscoopversie als de extended versie. Die laatste voegt ruim 8 minuten aan extra beeldmateriaal aan de film toe. Hij staat daarnaast bol van de verwijderde scènes en bloopers. Jennifer Aniston schittert zelfs nog even in Extreme Aniston.

We're the Millers  Unboxing

Conclusie

Hij is soms wat melig, maar We’re the Millers is een heerlijke lachfilm voor de zaterdagavond. Jennifer laat zien dat ze haar streken nog niet is verleerd en ook Jason Sudeikis weet een geniale rol neer te zetten. Top!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.