Lumus: Het alternatief op de Google Glass

Komende maand is hij voor het eerst op de CES te zien, maar Lumus laat haar nieuwste bril ook al graag op haar website zien. Met deze bril hoopt Lumus een concurrent voor Google Glass neer te zetten al zoekt het een bedrijf die dit onder zijn of haar eigen merk in de markt wilt zetten.

Lumus-DK40

De nieuwe Lumus DK-40 AR Headset is een bril met een 640×480 display in het rechter glas. De Lumus wordt aangedreven door een OMAP processor met daarop Android (what else?). Doordat Lumus op zoek is naar een koper voor het idee, is de verkoopprijs nog niet bekend. Met een accuduur van 2 uur is het in ieder geval wel duidelijk dat het concept nog wat werk nodig heeft ;-).

Lumus werkt ook al aan de DK32. Een bril met twee displays in het glas waardoor het 3D beelden kan tonen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.