Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Asustor verbetert haar online documentatie

Het probleem van een moderne NAS is dat deze ook een enorme berg aan mogelijkheden bevat. Zoveel dat wij in onze tests ook niet alles kunnen bespreken. Voor iedereen met een Asustor NAS heeft Asustor dan ook een uitgebreide online cursussysteem online gezet.

Asustor heeft alle informatie over haar NAS als een opleidingstraject gebundeld in modules. Deze modules kun je in PDF downloaden van de website om zo stap voor stap te ontdekken hoe je optimaal gebruik kunt maken van de Asustor NAS systemen. Al deze informatie is natuurlijk gratis te downloaden via de Asustor website. Een goed idee wat anderen ook zouden moeten doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.