Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Review: Modern Family Seizoen 4 (DVD)

Roelof van Doorn beoordeelde namens GadgetGear de met 4.5 sterren.

THE GOOD

  • Veel leuke grappen
  • Aardige extra's

THE BAD

De leukste familie van Amerika is terug met de release van Modern Family seizoen 4. Net als bij de vorige seizoenen is het ook nu weer gemakkelijk instappen voor iedereen die de stereotype gezinnen Pritchett, Dunphy en Tucker niet kent, want het seizoen kent weer een heel eigen verhaallijn.

Het seizoen start met de jonge Gloria die zwanger is van haar veel oudere man Jay Pritchett (Ed O’Neill – Married with Children). We zien hoe dochter Claire geniet van het idee dat Gloria haar strakke figuur verliest terwijl ze zelf ook aan veranderingen wordt blootgesteld. Clair’s eigen dochter, Haley, vertrekt namelijk naar High School, maar dat duurt natuurlijk niet al te lang. Op geniale wijze weet ze zichzelf van school te laten sturen.

Terwijl het in de gezinnen Pritchett en Dunphy gaat over een komen en gaan van kinderen, blijven de homosexuele Mitchell Pritchett en Camaron Tucker de familie op hun eigen hilarische manier steunen waarbij homo-acceptatie een heerlijk gevoelig onderwerp blijft.

Extra’s

Op de DVD’s staan de nodige extra’s. Een klein aantal afleveringen (vanaf disc 2) is voorzien van commentaren, maar echt leuk zijn de behind the scenes onderdelen van de box. Met name A day on the set with Eric (Cameron) is erg verrassend.

Modern Family Seizoen 4 Unboxing

Conclusie

Ook in dit vierde seizoen weten de schrijvers van Modern Family mij weer te verrassen. Laten we eerlijk zijn, drie Amerikaanse gezinnen die niet aan het ideaalbeeld voldoen prikkelen de fantasie natuurlijk enorm. Op naar seizoen 5 dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.